Accessoires

Onze bedden kunnen worden voorzien van handige en soms ook nodige accessoires.
Denk u bijvoorbeeld aan de hoog-laag functie waardoor in en uitstappen simpelweg eenvoudiger wordt.
Verrijdbaar en deelbaar om eenvoudig het bed te kunnen opmaken of eronder kunnen stofzuigen of een uitstaphulp waar u zich goed aan kunt vasthoude.

Verbeteren slaapkwaliteit

Eigenlijk is alles mogelijk om de slaapkwaliteit en het comfort te verbeteren. U kunt dan denken aan: zorgwielen met rem, onrusthekken, Uitstaphulp, papegaaiset voor een extra steuntje bij het aannemen van een andere houding, infuuszakhouder of bijvoorbeeld een urinezakhouder.


Uitstappapagaai

De Uitstappapagaai is een hulpmiddel dat mensen kan helpen bij het veranderen van hun houding en het gemakkelijker overeind komen uit bed. De Uistappapagaai is een handgreep die aan het hoofdeinde van het bed kan worden bevestigd. Door de handgreep vast te pakken, kunnen mensen zichzelf omhoog trekken en zo gemakkelijker uit bed komen. Dit kan vooral handig zijn voor mensen met beperkte mobiliteit of kracht in hun armen of benen.

papagaai-hulp-bed 

Uitstaphulp

Een Uitstaphulp is een hulpmiddel dat speciaal ontworpen is om het in en uit bed stappen gemakkelijker te maken. Het is een stevige zijsteun die aan de zijkant van het bed kan worden bevestigd. Door de steun vast te pakken, kunnen mensen zichzelf ondersteunen en gemakkelijker in en uit bed stappen. Dit kan vooral handig zijn voor mensen met een verminderde mobiliteit of kracht in hun benen.

uitstaphulp-bed 

Uitvalrek

Een Uitvalrek is een rek dat aan de zijkant van het bed kan worden bevestigd om te voorkomen dat mensen tijdens hun slaap uit bed vallen. Het is vaak voorzien van stevige handgrepen waaraan mensen zich kunnen vasthouden bij het in en uit bed stappen. Dit kan vooral handig zijn voor ouderen of mensen met bepaalde medische aandoeningen die het risico lopen om uit bed te vallen.

uitvalrek-seniorenbed (1) 

Urine- en infuuszakhouder

Een Urine en infuuszakhouder is een praktisch en veilig hulpmiddel dat wordt gebruikt om urine- of infuuszakken veilig en hygiënisch te houden. De houder kan aan het bedframe worden bevestigd en zorgt ervoor dat de zakken op hun plaats blijven en niet op de grond vallen. Dit kan vooral handig zijn voor mensen die afhankelijk zijn van urine- of infuuszakken en die langer in bed moeten blijven liggen.

infuushouder-bed 

urinezakhouder-voor-bedden 

 

Showroombezoek

Heeft u vragen of u wilt het bed even van dichtbij zien, de werkende elektrische mogelijkheden bekijken?
U bent van harte welkom in onze showroom in Heemstde waar onze collega's u graag verder helpen.

 

 

365 dagenslaapgarantie

Best getest

Laagste prijsgarantie

Gratis slaaptest

Gratis check-up service

Gratis bezorging & montage

Contact

  • Seniorenbedden Morgana
  • Raadhuisstraat 15
  • 2101 HC Heemstede
  • 023 - 547 0464

Openingstijden

Maandag gesloten  
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag 12:00 17:00

 

Op afspraak na sluitingstijd is mogelijk.